fbpx

A Rocksuli böngészés közben is védi adataidat. Olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat! Oldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk a jobb műkődésért!

Rocksuli, ahol az értékek találkoznak!     Debrecen - Budapest - Cegléd - Marosvásárhely

Szabó Máté (Debrecen)

Amennyire vissza tudok emlékezni mindig jelen volt az életemben a zene, már egészen fiatalon. Elég zárkózott és magamnak való gyerek, majd tinédzser voltam és a zene sok mindenen átsegített, mindig ott volt mellettem.

Teljesen elvarázsolt ez a világ, ez az önkifejezési forma. Az évet nem tudom pontosan belőni, de valamikor 10-12 évesem kezdhettem el dobolni. Ekkor már több hangszert is kipróbáltam, zene óvodába jártam, citeráztam és furulyáztam, de a dob tetszett meg a legjobban. Autodidakta módon, majd később a Rocksuliban több tanár (Rénes Károly, Kiss Konrád, Kónya Ábel) segítségével sajátítottam el az alapokat. A tanulás azóta sem állt meg, amiben sok debreceni dobos barátom segített és segít a mai napig.

 

A 90-es évek végétől a hazai underground színtér több zenekarában játszottam; koncerteztem itthon és külföldön. Az évek alatt több lemezt is rögzítettünk.

Nagyon örülök, hogy a Rocksuliban taníthatok, megtisztelő és inspiráló a feladat. Remélem sok évet tölthetünk még el együtt ebben a kreatív és pozitív közegben!