fbpx

A Rocksuli böngészés közben is védi adataidat. Olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat! Oldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk a jobb műkődésért!

Rocksuli, ahol az értékek találkoznak!     Debrecen - Budapest - Cegléd - Marosvásárhely

Priskin Georgina (Budapest)

Priskin Georgina vagyok. 1985-ben születtem Budapesten. A zene szeretete már gyerekkoromban természetes volt, ezért is írattak szüleim zenei tagozatos iskolába. 16 éves koromban megkaptam az első lemezszerződésem a Joshiva zenekar tagjaként, 2 évvel később lehetőségem nyílt arra , hogy elkészítsem önálló szólólemezemet, ami a NÉLKÜLED címet kapta. A címadó dalt számos hazai rádió és a magyar zenei Tv csatornák is előszeretettel játszották. Ennek köszönhetően már elég fiatalon nagyon sok szakmai tapasztalatot szereztem. Fantasztikus embereket ismerhettem meg, akik később bizalmat szavaztak nekem más produkciókban is. Így jött a lehetőség, hogy felénekelhettem az S.O.S SZERELEM című film egyik csodálatos betétdalát a " never love againt "-t Neményi Ádám rendezésében.

Később is hajtott a tanulás utáni vágy, így felvételiztem a KŐBÁNYAI ZENEI STÚDIÓ ének tanszakára. Felvitelit nyeretem és így lehetőségem nyílt más-más műfajok megismerésére, elsajátítására. Már nem csak szólistaként, hanem vokalistaként is rengeteg munkát kaptam. 2010 -ben jött a felkérés, hogy a GLAMOROUS COMPANY zenekar egyik frontembere legyek. Jelenleg is oszlopos tag vagyok. Számos Tv műsorban dolgoztam vokalistaként ismert előadók mögött  mint például: Vastag Tamás, Pál Dénes, Király Viktor, Dér Heni, Szabó Ádám, Gájer Bálint stb .