fbpx

A Rocksuli böngészés közben is védi adataidat. Olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat! Oldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk a jobb műkődésért!

Rocksuli, ahol az értékek találkoznak!     Debrecen - Budapest - Cegléd - Marosvásárhely

Bota Ákos (Debrecen)

Az első gitáromat 2006-ban kaptam, amivel elindult a folyamat. Először magamtól, majd egy-két havertól tanultam az első akkordokat, persze itt még semmi komolyra nem számítva.

Ismerősöktől hallottam a Rocksuliról, eljártunk a félévi koncertekre, és annyira megtetszett ez az egész, hogy 2010-ben be is iratkoztam Zurbó Zolihoz. Azt hiszem ekkor kezdődött el igazából a gitározás. Öt évig jártam Zúzóhoz, rengeteget tanultam tőle, és tanulok a mai napig.

Ez idő alatt sok kedves embert ismertem meg a suli által, tanárokat, diákokat, zenészeket, akikkel sok időt töltöttem és igyekeztem segítséget nyújtani, ahol tudtam, így válhattam én is részesévé a Rocksuli mindennapjainak. Lehetőségem nyílt a rendezvényeken a hangtechnikai alapokat megtanulni Hegyes Gergő barátomtól, a Rocksuli stúdiótechnika tanárától, azóta kollégám és zenésztársam a Pit of Saron zenekarban, ami egy aktívan működő metalcore formáció.

A tanári karba 2016 szeptemberében kértek fel, amivel egyik legnagyobb álmom vált valóra, hatalmas megtiszteltetésként ért.

Kedvenc zenekarok közé sorolhatnám: Avenged Sevenfold, August Burns Red, Red Hot Chili Peppers, Winery Dogs, Bring Me The Horizon (2009 után), While She Sleeps, stb…

Kedvenc gitárosok: John Frusciante, Jason Richardson, Synyster Gates, Plini, Yngwie Malmsteen, Adam Dutkiewicz