fbpx

A Rocksuli böngészés közben is védi adataidat. Olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat! Oldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk a jobb műkődésért!

Rocksuli, ahol az értékek találkoznak!     Debrecen - Budapest - Cegléd - Marosvásárhely

Szász Hunor (Marosvásárhely)

1993. szeptember 23-án születtem, Marosvásárhelyen.

Negyedikes koromban lettem a rockzene szerelmese, hatalmukba kerítettek a pörgös ritmusok és a torzított gitártémák. 15 éves koromban elkezdtem gitározni. Az alapakkordok elsajátítása után, autodidakta módon kezdtem el gyakorolni, fejleszteni magam. Nemsokára lehetőségem nyílt zenekarokban is játszani, és szert tenni színpadi tapasztalatra. Jó ideig a rockzene volt az egyeduralkodó a zenei világomban, később viszont a gitáron való fejlődéssel párhuzamosan, megismertem a bluest, a funkyt, a jazzt, melyeket igencsak megszerettem. Ezek a stílusok magával hozták a basszusgitár groovejai iránti vonzalmamat, így előszeretettel játszom ezen a hangszeren is. Zenekarok, amelyekben játszom: Vecker, Stone Hill és Cherry.

 

A Rocksuli egy nagyon jó kihívás számomra, mert végigkísérhetem a diákok fejlődését, és az autodidakta fejlődésemnek köszönhetően, a gitároktatást a gyakorlati részéről tudom megközelíteni, törekedve a diákok motiválására és sikerélményekben való részesítésére, egy kellemes hangulatú légkörben.