A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.

Rocksuli, ahol az értékek találkoznak!     Debrecen - Budapest - Cegléd - Marosvásárhely

Kelet Underground Tehetségkutató

 

2012-ben a "Kelet Underground Tehetségkutató" rockzenei verseny már harmadik alkalommal bizonyíthatja elkötelezettségét a keleti régió rockzenei életének felpezsdítése és összefogása mellett. Az elmúlt két alkalmat az 50-50 zenekar több elődöntős helyszínen való (Balmazújváros, Berettyóújfalu, Debrecen, Karcag, Mátészalka, Szolnok) megmérettetése, egy-egy nagy érdeklődéssel járó debreceni döntő megrendezése jellemzi, melyet a szakmai zsűri áldozatos munkáján túl a közönség folyamatos megnyerése és aktív bevonása, illetve a hasznos és értékes nyeremények megléte segítik céljaink elérésében. Továbbra is egy természetes fejlődés és új helyszínek bevonása mellett, alapelveink megtartásával haladunk előre, a keleti régió zenekarainak érdekeit szolgálva.

Ebben az évben a versenyre már közel 60 zenekar jelentkezett és az 5 elődöntő után a legjobb 12 zenekar a Vekeri Fesztivál 0. napján megrendezendő döntőn mutatja be tudását. A díjazottak értékes promóciós, fellépési, tárgy és hangfelvétel nyereményeket, illetve bejutást nyerhetnek a Hangfoglalás döntőjébe, ahol 1 millió forint értékű fődíj vár rájuk.

További információ:
www.keletunderground.hu